EN
Instagram Facebook TikTok LinkedIN TripAdivsor Google Maps

Aantrekkelijke deals in het hotel!

Extra genieten in onze suites

Anno nu, ruim 600 jaar nadat de deuren voor het eerst open gingen, kan men genieten in één van de acht luxe suites en dat wordt dit jaar met onderstaande SPECIAL ook nog eens extra aantrekkelijke met flink oplopende kortingen!

Maak tijdens uw bezoek een wandeling door o.a. Landgoed Clingendael, een rustige strandwandeling, bezoek de Gevangenpoort, Legoland Discovery Center, Madurodam, het Mauritshuis of lekker ga lekker shoppen in de Haagse binnenstad om vervolgens in één van de acht luxe suites de romantiek te laten zegevieren!

Maak het extra romantisch en boek rozenblaadjes en/of een fles bubbels erbij!

Summer Sale

Hét jaargetijde waar we allemaal op gewacht hebben! De zomer! De dagen zijn lekker lang en we hopen dat de zon volop schijnt, waardoor we volop kunnen genieten van de dag! En dat wordt nog meer genieten in één van onze suites! En zeker met deze interessante Summer Sale!

Deze Special bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt. Deze actie is geldig voor aankomsten in juni, juli en augustus 2024.

Reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in juni, juli en/of augustus en maak automatisch gebruik van dit aantrekkelijke voordeel!