EN
Instagram Facebook TikTok LinkedIN TripAdivsor Google Maps

Suite Paleis Noordeinde

Luxueuze driedubbele suite

Suite Paleis Noordeinde: luxe driedubbele suite in Den Haag, ideaal voor gezinnen en zakelijke gasten, met ruime woonkamer, kantoor en luxe badkamer.

Suite 'Paleis Noordeinde' is een luxueuze suite verdeeld over drie verdiepingen. Deze suite is geschikt voor twee volwassenen of een gezin met twee kinderen*. Een tussendeur in de suite leidt naar boven naar de tweepersoonsslaapkamer, die voorzien is van een flatscreen tv, zodat de kinderen zich kunnen vermaken.

Gezellige eethoek met flatscreen TV
Gezellige eethoek met flatscreen TV
Comfortabele zithoek
Comfortabele zithoek

Werkplek

Ook zakelijke gasten zullen zich helemaal thuis voelen in deze suite. Beneden in de suite bevindt zich een uniek kantoor in een aparte ruimte, uitgerust met alle faciliteiten die een zakelijke gast nodig heeft om in alle rust in het hart van Den Haag te werken op een 27-inch iMac.

Woonkamer

De ruime woonkamer is voorzien van een grote hoekbank en een open haard, en heeft aan de andere kant een gezellige eethoek (met flatscreen tv) en een ruime kitchenette. De badkamer is uitgerust met een douchecabine met muziek en een jacuzzi.

Boeken

Indien u deze suite voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar) wilt reserveren, dan is de prijs op aanvraag en kunt u mailen naar info@tgoudehooft.nl.